Μάσκα από ασπράδι αυγού για να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα από τη μύτη

Μαύρα στίγματα πως να τα απομακρυνεται


 Το ασπράδι αυγού δεν είναι μόνο υγιεινό για τη διατροφή, αλλά και καλό για το δέρμα και τα μαλλιά. Η μάσκα από ασπράδι αυγού είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα δυσάρεστα μαύρα στίγματα. Δοκιμάστε αυτή τη θεραπεία σήμερα.

Είναι πολύ δελεαστικό να πιέζετε τα μαύρα στίγματα, αλλά αν δεν το κάνετε σωστά, θα καταλήξετε να μπουν περισσότερα έλαια, βακτήρια και ακαθαρσίες στο δέρμα σας. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το άνοιγμα να μεγαλώσει, να σπρώξει τη φλεγμονή βαθύτερα και να προκαλέσει ουλές στο δέρμα. Η πολύ πίεση μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα. Εδώ σας παρουσιάζουμε έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα.


Τα αυγά είναι μία από τις πιο θρεπτικές τροφές στον πλανήτη. Τα αυγά είναι πλούσιες πηγές πρωτεΐνης, σεληνίου, βιταμίνης D, Β6, Β12 και μετάλλων όπως ψευδάργυρος, σίδηρος και χαλκός. Περισσότερη από τη μισή πρωτεΐνη ενός αυγού βρίσκεται στο ασπράδι του αυγού. Αυτό το ασπράδι του αυγού δεν είναι μόνο υγιεινό για τη διατροφή, αλλά και καλό για το δέρμα και τα μαλλιά. Είναι ένα δημοφιλές φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται για την επίτευξη αψεγάδιαστου δέρματος και πανέμορφων μαλλιών. Η μάσκα από ασπράδι αυγού είναι μια αποτελεσματική σπιτική θεραπεία για την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων από τη μύτη.


Διαβάστε κι αυτά

Τα καλύτερα σπιτικά έλαια προσώπου για το βράδυ

Σπιτικές θεραπείες για να εξαφανίσετε τα μαύρα στίγματα


Μάσκα από ασπράδι αυγού: Πώς να την φτιάξετε και να τη χρησιμοποιήσετε

Τα μαύρα στίγματα είναι μικρές, σκούρες αλλοιώσεις που προκαλούνται όταν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το λάδι φράζουν τους πόρους. Η εφαρμογή μάσκας από ασπράδι αυγού μπορεί να συρρικνώσει τους πόρους και να συσφίξει το δέρμα για να κρατήσει τον σχηματισμό μαύρων στιγμάτων μακριά.

Για να φτιάξετε αυτή τη μάσκα, χτυπήστε το ασπράδι ενός αυγού μέχρι να ασπρίσει και να αφρίσει. Στη συνέχεια, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.


Πώς να τη χρησιμοποιήσετε: Πλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό και σκουπίστε το με μια καθαρή, στεγνή βαμβακερή πετσέτα. Τώρα εφαρμόστε τη μάσκα στην πάσχουσα περιοχή (μύτη) χρησιμοποιώντας βαμβάκι. Αφήστε αυτό το στρώμα να στεγνώσει και εφαρμόστε το δεύτερο στρώμα. Αφήστε τη μάσκα στο δέρμα για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε τη μάσκα με νερό της βρύσης. Φροντίστε να την πλύνετε καλά ώστε να μην μείνει η μυρωδιά.


Θέλετε μια άλλη μέθοδο χρήσης της μάσκας αυγού; Εφαρμόστε τη μάσκα με το ασπράδι του αυγού σε περιοχές που έχουν προσβληθεί από μαύρα στίγματα. Τοποθετήστε μια λωρίδα από μια χαρτοπετσέτα πάνω από τις περιοχές και περάστε με ένα πινέλο άλλο ένα στρώμα. Αφήστε το να δράσει για περίπου μισή ώρα και, στη συνέχεια, ξεφλουδίστε και αφαιρέστε τη λωρίδα.


Δύο άλλες φυσικές μάσκες που μπορείτε να δοκιμάσετε

Αν δεν αντέχετε τη μυρωδιά του αυγού, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα συστατικά που μπορείτε εύκολα να βρείτε στο ράφι της κουζίνας σας.


Μάσκα με μέλι λεμονιού

Το λεμόνι έχει στυπτικές ιδιότητες που βοηθούν στο άνοιγμα των φραγμένων πόρων και στην απομάκρυνση της βρωμιάς και της περίσσειας λιπαρότητας από το δέρμα σας. Η βιταμίνη C που περιέχουν τα λεμόνια βοηθάει στο να φωτίσει η επιδερμίδα σας την επιδερμίδα σας. Το μέλι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που μπορούν να κρατήσουν μακριά τα βακτήρια που προκαλούν σπυράκια.


Πώς να το εφαρμόσετε: Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στη μύτη σας και αφήστε το να στεγνώσει για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε 3-4 φορές μέσα στην εβδομάδα για τα καλύτερα αποτελέσματα.


Μάσκα με μαγειρική σόδα και λεμόνι

Η μαγειρική σόδα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό απολεπιστικό και να βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα οποία προκαλούν σπυράκια. Το λεμόνι βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς και των ρύπων που προκαλούν ακμή από τους πόρους και την επιδερμίδα, καθώς και στην ενυδάτωση του δέρματός σας.


Πώς να το εφαρμόσετε: Ανακατέψτε μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με μισή κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού. Εφαρμόστε αυτή την πάστα στη μύτη σας. Μόλις στεγνώσει, ξεπλύνετε την με χλιαρό νερό.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη