Ote whitepages μάθετε ποιος σας παίρνει τηλέφωνο

Tηλεφωνικος κατάλογος ΟΤΕ Όλες οι αναζητήσεις γίνονται μέσω του 11888 απλα γράψτε το νούμερο που σας ενδιαφέρει και πατήστε αναζήτηση.

11888 - OTE Whitepages - Τηλεφωνικος Καταλογος Σταθερών και Κινητών - αναζήτηση
Τηλεφωνικoς καταλογος

Αναζητηση τηλεφωνου σταθερου η κινητου μεσω της google.



ΟΤΕ whitepages
   





Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε γυρίσει σπίτι και έχουμε βρει αναπάντητες στο σταθερό τηλέφωνο μας χωρίς να ξέρουμε σε ποιον  ανήκει το νούμερο.



Υπάρχει τρόπος να το βρούμε όμως μπαίνοντας στο 11888 το οποίο είναι σα το παλιό και καλό ote whitepages.  Έχει μέσα σχεδόν όλα τα τηλέφωνα ΟΤΕ από εταιρίες και επαγγελματίες και ιδιωτικά νούμερα όσων δεν έχουν απόκρυψη. Υπόψιν πως μπορείς να κάνεις αναζήτηση και με το τηλέφωνο αλλά και με το όνομα  για να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. 
   Από ότι είδα μπορείς να κάνεις και αναζήτηση κινητού τηλεφώνου και λογικά έχει όλους τους αριθμούς από όσους τα έχουν δηλώσει. στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ.
 Εκτός από πληροφορίες του ΟΤΕ  έχει χάρτες για να βρίσκεται τις διευθύνσεις από το σημείο ενδιαφέροντος. και μπορείς να ψάξεις για βενζινάδικα, ιατρεία, φαρμακεία μέσω χάρτη.

 Πιστεύω είναι αρκετά χρήσιμο και μπορείτε να το βρείτε εδώ

Άλλος ένας τρόπος για να βρείτε το τηλέφωνο που σας ενδιαφέρει εκτός του ote white pages είναι να γράψετε το νούμερο τηλεφώνου στην αναζήτηση της google. Αυτό είναι μόνο για σταθερά τηλέφωνα και όχι για κινητά.


Αναζήτηση τηλεφώνου:: Ελληνικός τηλεφωνικός κατάλογος ::
Υπηρεσίες καταλόγου :: Εντοπισμός τηλεφώνου:: Άγνωστο νούμερο:: σε ποιον ανήκει ο αριθμός:: τηλέφωνα ΟΤΕ:: ote whitepages:: ote white pages

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη