Οι καλύτερες ιστοσελίδες για να κατεβάσουμε δωρεάν προγράμματα για windows και android

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες λήψης προγραμμάτων όπου μπορείτε να αποκτήσετε οποιεσδήποτε εφαρμογές ή αρχεία θέλετε. Αυτές οι ιστεσελίδες λογισμικού προσφέρουν μια εκτεταμένη συλλογή αρχείων για δωρεάν λήψη. 


Κάθε αξιόπιστος ιστότοπος λήψης λογισμικού προσφέρει διάφορες εφαρμογές όπως τεχνικά αρχεία, παιχνίδια, antivirus, εφαρμογές, εργαλεία και πολλά άλλα.


Παρακάτω σας έχω μια λίστα με ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν προγράμματα για windows και είναι οι πιο ασφαλής.


Filehippo



Το Filehippo είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιημένους ιστότοπους λήψης που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν λογισμικό με λίγα μόνο κλικ και χωρίς καμία ταλαιπωρία. Έχει μια εύκολη επιφάνεια χρήσης στην οποία δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή πριν τη χρησιμοποιήσετε. Εκτός από αυτό, διαθέτει μια οργανωμένη λειτουργία όπου μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα το λογισμικό που θέλετε να αποκτήσετε στην γραμμή αναζήτησης. Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι ο καλύτερος ιστότοπος για τη λήψη λογισμικού είναι ότι υποστηρίζει ενημερώσεις. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα και να κατεβάσετε τις ενημερώσεις με μη αυτόματο τρόπο. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε επειδή είναι ασφαλής στη χρήση και έχει ελεγχθεί για adware, κακόβουλο λογισμικό και ιούς


Filepuma.



Επόμενο στη λίστα είναι το Filepuma. Με τη βοήθεια αυτού του προγράμματος, μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό της προτίμησής σας που είναι συμβατό με τα Windows και τις κινητές συσκευές. Τα προγράμματα που θέλετε να κατεβάσετε είναι οργανωμένα σε κατηγορίες, όπως Επικοινωνίες, Περιηγητές, Ασφάλεια & Τείχη προστασίας και άλλα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για τη λήψη εφαρμογών λόγω των χαρακτηριστικών drag-and-drop, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για τους χρήστες. Εκτός αυτού, μπορείτε να κατεβάσετε πολλά λογισμικά ανεξάρτητα από το μέγεθος του.


Softpedia



Το Softpedia είναι ένας άλλος ιστότοπος λήψης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πολλά χρήσιμα λογισμικά δωρεάν. Μπορείτε να κατεβάσετε προγράμματα χωρίς κακόβουλο λογισμικό και είναι όλα ενημερωμένα.  Έχει σχεδιαστεί με ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας στο οποίο μπορείτε να αναζητήσετε ή να βρείτε τι έχει ενημερωθεί πρόσφατα. Εκτός από τα Windows, μπορείτε επίσης να βρείτε εφαρμογές για Linux, Mac και Android.


Cnet download


Αν ψάχνετε για διάσημους ιστότοπους λήψης, το Cnet είναι ένας από αυτούς.  Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι σας επιτρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας και σας ειδοποιεί μόλις οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες για τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας. Έγινε ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για δωρεάν λήψη προγραμμάτων επειδή διαθέτει έναν πλήρη κατάλογο όλων των τύπων και είναι από τους παλαιότερους του είδους του. 




Δείτε επίσης 

Δωρεάν προγράμματα για τον υπολογιστή σας.



SourceForge


Το SourceForge είναι ένας ιστότοπος λήψης λογισμικού ανοικτού κώδικα που σας επιτρέπει να αποκτάτε λογισμικό όποτε θέλετε, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να κατεβάσετε πολλαπλά λογισμικά χωρίς διακοπή, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο και να τον χρησιμοποιήσετε. Οι λειτουργίες του είναι καλά διαμορφωμένες, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν χωρίς οδηγίες. Έίναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για δωρεάν λήψη προγραμμάτων και μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα που θέλετε να κατεβάσετε για Windows, Mac, Android, Linux


Ιστοσελίδες για λήψη δωρεάν προγραμμάτων Android.



APKMirror




Όταν πρόκειται για τη λήψη εφαρμογών στις συσκευές Android, το APKMirror είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους λήψης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Είναι κατάλληλο μόνο για συσκευές Android, και είναι ιδανικό για χρήση όταν οι εφαρμογές ή το λογισμικό που θέλετε να κατεβάσετε προέρχονται από άλλες συσκευές, όπως υπολογιστές. Η χρήση αυτού του  ιστότοπου για τη λήψη λογισμικού καθιστά τις εφαρμογές σας ασφαλείς, επειδή δεν περιέχει adware και δεν εμφανίζονται διαφημίσεις κατά τη λήψη λογισμικού.



Aptoide





Το Aptoide είναι ένας άλλος ιστότοπος λογισμικού λήψης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε εφαρμογές στις συσκευές Android σας. Διαθέτει  λειτουργίες που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο κατάστημα και να λαμβάνετε αρχεία APK απευθείας από το Android σας. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια ή εφαρμογές οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Επιπλέον, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μέγεθος των εφαρμογών που θα κατεβάσετε.

Δε χρειάζεται νομίζω να αναφέρω το google playstore που είναι το πιο γνωστό. Δείτε πως να κατεβάσω  το playstore Αν δεν υπάρχει ήδη στο κινητό σας.

Ούτε το Microsoft store το οποίο είναι εγκατεστημένο σε κάθε υπολογιστή με Windows.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη