Καντε το google.gr αρχικη σελιδα στο chrome και στο Firefox

Πολλες φορες φιλοι μου  εχουν φερει τον υπολογιστη τους για να τους βαλω τη google σαν αρχικη τους σελιδα λεγοντας μου πως την ειχαν αλλα για καποιο λογο ξαφνικα βγηκε και στη θεση της μπηκε μια αλλη ως δια μαγειας.

Αυτο μπορει να συμβει μονο αν πατησουμε εμεις να κανουμε πρωτη σελιδα καποια αλλη ή αν κατεβασουμε καποιο προγραμμα και το εγκαταστησουμε και μαζι με αυτο εγκατασταθει και καποιο malware. Οτι και να ειναι παντως ειναι πολυ ευκολο να τα αφαιρεσουμε και να βαλουμε παλι τη google σαν αρχικη μας σελιδα.


Ορισμος google σαν αρχικη σελιδα στον chrome

Στοn chrome πανω δεξια μας εχει ενα κουμπακι με 3 γραμουλες. Παταμε εκει και επιλεγουμε ρυθμισεις. Eκει που γραφει κατα την εκκινηση επιλεγουμε  Ανοίξτε μια συγκεκριμένη σελίδα ή ένα σύνολο σελίδων. Ακριβως διπλα που γραφει ορισμος σελιδων κανουμε κλικ και γραφουμε μεσα στο κουτακι google.gr παταμε οκ και ειμαστε ετοιμοι.

Καντε το google.gr αρχικη σελιδα στο chrome

https://posftiaxnoblog.blogspot.com/2013/12/mozilla-firefox-grigoros.html


Αρχικη σελιδα google στον firefox

Στον Firefox υπαρχει παλι το ιδιο εικονιδιο πανω δεξια το παταμε και στην καρτελα που ανοιγει επιλεγουμε options. Στην καρτελα γενικα εκει που λεει αρχικη γραφουμε παλι google.gr. Παταμε οκ και ειμαστε ετοιμοι.
αρχικη σελιδα google firefox

Αλλαγη αρχικης απο malware


Τι γινεται ομως αν στον υπολογιστη μας υπαρχει καποιο malware;  Πολυ απλα δεν ανησυχουμε καθολου.

Κατεβαζουμε το adware cleaner απο εδω  και κανουμε σαρωση του συστηματος μας. Ειναι portable και δε χρειαζεται εγκατασταση. Οποτε με το που το ανοιγουμε παταμε scan και το αφηνουμε να τελειωσει τη λειτουργια του. Θα σας ζητηθει να κανετε επανεκινηση του συστηματος σας και μετα παλι μολις ανοιξετε καποιο περιηγητη θα εμφανιζεται η google αρχικη.

google αρχικη σελιδα

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη