Αστροφυσικός Προειδοποιεί για Πιθανή Σύγκρουση μεταξύ Γης και Νιμπίρου

Σύγκρουση μεταξύ Γης και Νιμπίρου




Σύμφωνα με τον δρ. Φρανκ Μαλλικόφσκι, έναν αστροφυσικό που συνδέθηκε παλαιότερα με τη NASA, υπάρχει μια πιθανότητα να συγκρουστεί ο Νιμπίρου (επίσης γνωστός ως Πλανήτης Χ) με τη Γη το νωρίτερο στις 21 Μαρτίου 2024.

Ο δρ. Μαλλικόφσκι, ο οποίος μελετά τον Νιμπίρου τα τελευταία 25 χρόνια, υποστηρίζει ότι αυτός ο σκοτεινός πλανήτης δημιουργεί κύματα ενέργειας που προκαλούν διαταραχή στον ουρανό. Η αναγνώριση του Νιμπίρου είναι δύσκολη λόγω της δύσκολης φύσης και της απρόβλεπτης κίνησής του. Ωστόσο, ο δρ. Μαλλικόφσκι υποστηρίζει ότι βάσει των παρατηρήσεών του, ο Νιμπίρου είναι σε ευθεία πορεία προς τη Γη, αντικρούοντας την αρνητική θέση για την ύπαρξή του από διάφορους επιστήμονες, αστρονόμους και πολιτικούς.

Ο επιστήμονας της NASA Μπανέσ Μπανερτζέ απορρίπτει τον Νιμπίρου ως ένα απλό μύθο, καθώς δεν έχει δει ποτέ καμία απόδειξη για την ύπαρξή του. Ως αντίδραση, ο δρ. Μαλλικόφσκι υποστηρίζει ότι η NASA έχει κρύψει την αλήθεια για τον Νιμπίρου εδώ και δεκαετίες και αμφισβητεί την αξιοπιστία της. Για να αποδείξει τον ισχυρισμό του, ο δρ. Μαλλικόφσκι προσκαλεί ένα δημοσιογράφο στο παρατηρητήριό του, όπου, μετά από λίγα ποτά, δείχνει ένα φωτεινό σημείο κοντά στον Δία, υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι ο Νιμπίρου.

Ο Νιμπίρου ΕΙναι Ζωντανός - Ελέγχεται από Εξωγήινους


Ο δρ. Μαλλικόφσκι αναφέρει ότι ο Νιμπίρου τελευταία φορά παρατηρήθηκε πέρα από τον Ποσειδώνα τον Φεβρουάριο του 2023 και βάσει των υπολογισμών του, πιστεύει ότι θα συγκρουστεί με τη Γη. Υποθέτει ότι ο Νιμπίρου μπορεί να διαθέτει κάποια μορφή νοημοσύνης ή να ελέγχεται από εξωγήινα πλάσματα και ότι η επίδρασή του στη Γη φαίνεται να είναι εσκεμμένη.

Παρά την αμφισβήτηση που περιβάλλει τους ισχυρισμούς του δρ. Μαλλικόφσκι, μερικοί κοσμολόγοι, συμπεριλαμβανομένης της δρ. Τζάνις Τζερεμίας, υποστηρίζουν την έρευνά του. Η δρ. Τζερεμίας πιστεύει ότι ο Νιμπίρου είναι πιθανό να συγκρουστεί με τη Γη πριν το τέλος του έτους 2024 και εξηγεί ότι η λέξη "Νιμπίρου" μεταφράζεται ως "Σημείο Μετάβασης" ή "Πλανήτης της Διέλευσης" στη βαβυλωνιακή αστρονομία.

Περαιτέρω ισχυρισμοί υποδεικνύουν ότι τα πλάσματα από τον Νιμπίρου έχουν αλληλεπιδράσει με τους ανθρώπους στο παρελθόν, συνδυάζοντας το DNA τους για να δημιουργήσουν μια πιο εξελιγμένη μορφή ζωής.

Είναι όλα Στη Βίβλο


Ο Πάστορας Ρόνι Ντέσμοντ προσθέτει επίσης θρησκευτικό πλαίσιο, πιστεύοντας ότι ο Νιμπίρου ευθυγραμμίζεται με προφητείες στη Βίβλο. Σύμφωνα με τον Ντέσμοντ, η προσέγγιση του Νιμπίρου θα προκαλέσει μια σειρά αποκαλυπτικών γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων ισχυρών σεισμών.

Παρόλο που προηγούμενες αποκαλυπτικές προβλέψεις έχουν περάσει χωρίς να υλοποιηθούν, η πιθανότητα μιας σύγκρουσης του Νιμπίρου αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς για όσους ερμηνεύουν τις προφητείες της Βίβλου. 

Η συζήτηση συνεχίζεται και εμείς θα συνεχίσουμε να αναφέρουμε τόσο τις κινήσεις του Νιμπίρου όσο και την εξέλιξη αυτής της ιστορίας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη