Αυξηση κερδων adsense με απλους τροπους

Αυξηση κερδων adsense


Τι ειναι η google adsense

Η adsense ειναι ενα δωρεαν προγραμμα της google που επιτρεπει στους webmasters να προσθεσουν διαφημισεις στην ιστοσελιδα τους και πληρωνει αναλογα τα κλικ που γινονται πανω σε αυτες τις διαφημισεις. Απλα καντε μια αιτηση για να δημιουργησετε ενα λογαριασμο και αν σας δεχτουν μπορειτε να τις προσθεσετε το blog σας. Αν θελετε καποια βοηθεια δειτε τον οδηγο μου πως βαζω adsense στο blog . Προσοχη ομως θα πρεπει να συμορφωνεστε στην πολιτικη της google και δε θα πρεπει να κανετε τις παρακατω ενεργειες.

  1. Δεν πρεπει να κανετε κλικ στις διαφημισεις μονοι σας.
  2. Δεν πρεπει να χρησιμοποιειτε προγραμματα ωστε να αυξησετε τα κερδη σας.
  3. Δεν πρεπει να ζητατε απο τους επισκεπτες να κανουν κλικ στις διαφημισεις 
  4. Δεν πρεπει να αλλαζετε τον κωδικο της adsense παραμονο το χρωμα και τη γραματοσειρα
  5. Δεν πρεπει να βαλετε την adsense σε site με απαγορευμενο περιεχομενο
Μπορουμε  να βελτιστοποιησουμε την adsense  με απλα tips και να αυξησουμε τα κερδη μας στο διπλο. Παρακατω σας εχω μερικα απο αυτα δοκιμασμενα απο εμενα και απο πολλους αλλους.

Τροποι αυξησης κερδων adsense


1) Βαζωντας τον κωδικα στην αρχη της σελιδας μας ειναι πιο ευκολο ο επισκεπτης να την δει και να κανει κλικ εφοσον τον ενδιαφερει. Αυτο θα αυξησει το CTR και βεβαια και τα κερδη σας.

2) Τα καλυτερα μεγεθη στα οποια γινονται τα περισσοτερα κλικ ειναι τα παρακατω

250x250
160x600
336x280
300x250 
προσθετωντας αυτα τα μεγεθη υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να βγαλετε περισσοτερα χρηματα.
Μπορειτε να βαλετε το τετραγωνο 250x250 στο κεντρο της αναρτησης και το μεγαλο 160x600 στην sidebar.
Μπορειτε να βαλετε διαφημισεις κειμενου κατω απο το μενου σας.

Δειτε κι αυτο
Adsense page level ads στο blogspot


3) Παρακατω υπαρχει ενας πινακας ωστε να δειτε που γινονται τα περισσοτερα κλικ και να τοποθετησετε καταλληλα τις διαφημισεις σας. Τα πιο σκουρα χρωματα ειναι τα σημεια που γινονται τα περισσοτερα κλικ σε ενα site.

Αυξηση κερδων adsense

4) Θα πρεπει να συνδιασετε τα χρωματα των διαφημισεων με τα χρωματα του blog σας. Δηλαδη αν το backround του blog σας ειναι μαυρο ετσι πρεπει να ειναι και το backround της διαφημισης.
Αν τα λινκσ σας ειναι κοκκινα τοτε διαλεξτε κοκκινο χρωμα για τα λινκς της adsense. Αν οι τιτλοι σας ειναι μπλε το ιδιο πρεπει να ειναι και στις διαφημισεις.

5) Προσπαθηστε οι αναρτησεις σας να εχουν keywords με υψηλο cpc και να υπαρχουν στις 2 πρωτες παραγραφους ωστε να προβληθουν και σχετικες διαφημισεις με υψηλο cpc το οποιο θα σας αποφερει και μεγαλυτερο κερδος. 

6) Χρησιμοποιηστε αυτο το εργαλειο της adsense για να δειτε τι διαφημισεις εχουν προβληθει στην ιστοσελιδα σας και προσπαθειστε να μπλοκαρετε αυτες που δεν εχουν υψηλο cpc.
Χρησιμοποιειστε το adwords για να βρειτε πιες ειναι αυτες που εχουν υψηλο cpc.

7) Μερικες φορες μπορει να εχουμε περισσοτερα κερδη απο τις φωτο μας γιαυτο προσπαθειστε να τις ονομαζετε για να εχουν υψηλη καταταξη στην αναζητηση.

8) Φροντιστε το blog σας να ειναι βελτιστοποιημενο για κινητα και tablet γιατι και απο εκει υπαρχουν επισκεπτες που θα μας αποφερουν κερδη.

Ελπιζω η αναρτηση μου να σας βοηθησει να κανετε αυξηση στα κερδη της adsense. Αν γνωριζετε εσεις καποιον αλλο τροπο μη διστασετε να αφησετε ενα σχολιο.

4 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη