Ενσωμάτωση adsense στο blog μας.

Οπως ξερετε οι διαφημισεις adsense μαζι με τα affiliate networks ειναι ενα απο τα κερδη ενος blog. Οσο πιο πολυ επισκεψιμοτητα εχει ενα blog τοσο περισσοτερα κερδη μπορει να μας αποφερει. Βεβαια αυτο δεν ειναι απολυτο παντα γιατι εξαρταται απο το θεμα και τα αρθρα τα οποια γραφουμε.

Πως βαζω adsense στο blogger.


Για να βαλουμε adsense παμε στο πινακα ελεγχου μας και παταμε στην αριστερη στηλη κερδη.

Πως βαζω adsense στο blogger


στην επομενη οθονη αν δεν εχουμε ηδη λογαριασμο στην adsense κανουμε κλικ στο εγγραφη.

Πως βαζω adsense στο blogger

Τωρα θα μας ζητηθει να φτιαξουμε ενα λογαριασμο στον οποιο θα πρεπει να δωσουμε τα αληθινα στοιχεια μας για να μπορεσουμε να πληρωνομαστε.

δειτε πως να αυξησω τα κερδη στην adsense
  Για να μας δεχτει η adsense θα πρεπει να εχουμε ιστολογιο με γνησιο περιεχομενο και καλο ειναι να ειναι να ειναι παλαιοτερο των 6 μηνων ωστε να εχουμε περισσοτερες ελπιδες να μας δεχτουν.

Πως βαζω adsense στο blogger
Αφου εχουμε κανει ολες τις απαραιτητες ενεργειες και εχουμε δωσει τα στοιχεια μας, περιμενουμε να εγκριθει ο λογαριασμος μας. Θα μας στειλουν ενα email και θα μας ενημερωνουν πως ο λογαριασμος μας εχει εγκριθει.

Το επομενο βημα μας ειναι να ξαναπαμε στον πινακα ελεγχου μας στη διαταξη - προσθηκη gadget σε οποιο σημειο θελουμε να εμφανιζεται η διαφημιση και επιλεγουμε adsense απο τη λιστα.

Πως βαζω adsense στο blogger

στο τελευταιο βημα μπορουμε αν θελουμε να αλλαξουμε το χρωμα και τις διαστασεις των διαφημισεων, παταμε αποθηκευση.

Πως βαζω adsense στο blogger

Ισως χρειαστει λιγη ωρα για τις διαφημισεις να εμφανιστουν. Κανουμε ανανεωση στο blog μας και περιμενουμε. Το πολυ σε μιση ωρα θα εχουν εμφανιστει.


6 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη