Πως να προστατέψετε με κωδικό μια σελίδα ή ανάρτηση στο Blog σας.

προστατέψετε με κωδικό μια σελίδα ή ανάρτηση



Προστατέψτε την ανάρτηση του blog σας με κωδικό πρόσβασης και μοιραστείτε την με όσους θέλετε να την δείξετε.

Για να ανοίξουν αυτή την ανάρτηση  πρέπει να εισάγουν τον κωδικό πρόσβασης που έχετε βάλει κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Εάν δημιουργείτε κάποιες προσωπικές αναρτήσεις και σελίδες και θέλετε να τις δουν μόνο κάποια επιλεγμένα άτομα τότε, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τη δημοσίευση.


Δες κι αυτό:

Κλείδωμα φακέλου με κωδικό στα windows


Οι αναγνώστες μπορούν να ανοίξουν και να διαβάσουν το άρθρο μόνο με τον κωδικό πρόσβασης. Να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης και οι αναγνώστες πρέπει να εισάγουν τον νέο κωδικό πρόσβασης για να ανοίξουν το άρθρο. Σήμερα, σε αυτό το άρθρο θα δούμε να προστατέψετε μία δημοσίευσηr με κωδικό πρόσβασης.


Πολύ απλά αν έχετε κάποια ανάρτηση την οποία θέλετε να κλειδώσετε ή αν θέλετε να κάνετε μια καινούρια, αφού την γράψετε και είναι έτοιμη για δημοσίευση πάμε στο html μέρος της ανάρτησης


προστατέψετε με κωδικό μια σελίδα ή ανάρτηση



και κάνουμε επικόλληση τον παρακάτω κωδικό.


<script type="text/javascript"> 

var password = '12345'

password=prompt('Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό για να προχωρήσετε:','');

if (password != 'εδώ βάλετε τον κωδικό σας') {

location.href='εδώ το link της ανάρτησης που θέλετε να κλειδώσετε';

}

</script>


Απενεργοποίση δεξι κλικ και αντιγραφή απο κινητά


Στον παραπάνω κωδικό αλλάζετε το 12345 με τον κωδικό που εσείς θέλετε να βάλετε, και εκεί που γράφει "εδώ το link ανάρτησης" βάζετε το link της ανάρτησης που θέλετε να κλείδώσετε.
Εκεί που λέει  "Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό για να προχωρήσετε" είναι το μήνυμα που θα βλέπου ν οι επισκέπτες όταν κάνουν κλικ στη δημοσιευσή σας, μπορείτε να γράψετε ότι εσείς θέλετε.


προστατέψετε με κωδικό μια σελίδα ή ανάρτηση




3 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη