Grey Fix Κριτική - Ασπρες Τρίχες Τέλος. Grey fix review.

Grey fix απάτη




Ένα μήνα και 10 ημέρες μετά από την πρώτη δοκιμή του grey fix επιστρέφω για να ολοκληρώσω τη κριτική μου. Έχοντας παραγγείλει και δεύτερη φορά το grey fix gel και έχοντας τελειώσει και το τρίτο σωληνάριο (μένει άλλο ένα) σας λέω πως το συγκεκριμένο προϊόν δε κάνει τίποτα απέναντι στις άσπρες τρίχες. Δηλαδή τα μαλλιά σας δε θα επιστρέψουν στο αρχικό τους χρώμα, όπως υποστηρίζουν αυτοί που το πουλάνε.
Το τέταρτο σωληνάριο θα το χρησιμοποιήσω βάζοντας μία φορά την ημέρα, όπως αναγράφεται και πάνω στο προϊόν και όχι όπως λένε στη διαφήμιση και αυτό για να του δώσω περισσότερο χρόνο να δράσει μήπως και τελικά δεν είναι μπαρούφα.



Κάποια στιγμή στη τηλεόραση είδα ένα προϊόν το οποίο υποτίθεται πως καλύπτει τις γκρίζες τρίχες. Μιας και έχω μερικές είπα να το δοκιμάσω και να γράψω εδώ το αποτέλεσμα.
Παράγγειλα που λέτε το Grey Fix το οποίο διαφημίζεται στη τηλεόραση από κάποιον γνωστό κομμωτή και μέσα σε τρείς μέρες έφτασε στο σπίτι μου.

Έβαλα τη πρώτη μέρα πρωί και βράδυ όπως λέει και στη διαφήμιση λίγη ποσότητα. Αυτό που είδα είναι πως η λίγη ποσότητα που συνιστούν να βάλουμε δεν φτάνει για όλο το κεφάλι ωστε να μπορέσει να φτάσει στο δέρμα και να απορροφηθεί όπως συνιστούν. Είμαι στη τρίτη μέρα και έχω βάλει αρκετό μέχρι τώρα, οπότε πιστεύω πως τα 2 σωληνάρια δε φτάνουν για 2 μήνες θεραπείας.

Εδώ έχω μια φωτογραφία την οποία έβγαλα την 3 μέρα εφαρμογής  του grey fix και είναι μετά την εφαρμογή, οπότε τα μαλλιά είναι ελαφρώς βρεγμένα από την κρέμα το οποίο σημαίνει πως φαίνονται πιο σκούρα.

grey fix review

και εδώ είναι μετά από περίπου 13 μέρες και αφού έχει τελειώσει σχεδόν το πρώτο σωληνάριο και αρκετές ώρες μετά την εφαρμογή οπότε τα μαλλιά είναι στεγνά.

Grey Fix Κριτική - Ασπρες Τρίχες Τέλος. Grey fix review.

Έχω την αίσθηση πως τα μαλλιά μου είναι ελαφρώς πιο λευκά δηλαδή αντί να σκουραίνουν, γίνεται το αντίθετο. Βέβαια θα επανέλθω με καινούριες φωτογραφίες όταν τελειώσει και το δεύτερο σωληνάριο σε περίπου 13  μέρες.  Μη ξεχάσω να πω ότι τα μαλλιά μου στη πρώτη φώτο είναι φρεσκοκουρεμένα με μηχανή στους 3 πόντους. γι αυτό και χρειάζομαι αυτή τη ποσότητα. Σίγουρα αν τα έχετε πιο κοντά θα χρειάζεστε λιγότερη, αλλά αν έχετε μακρύτερα περισσότερη. Είναι τελικά το grey fix απάτη ; Ο χρόνος θα δείξει.

17 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη