Διορθώστε τα προβλήματα των Windows 10 με το FixWin

Διορθώστε τα προβλήματα των Windows 10 με το FixWin


Παρόλο που υπήρχoυν αρκετά μαθήματα διαθέσιμα στο Διαδίκτυο για την αντιμετώπιση προβλημάτων, το FixWin σχεδιάστηκε για να διορθώσει κάποια απο αυτά που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας χρήστης των Windows.

      Ο κάδος ανακύκλωσης δεν ενημερώνεται σωστά; Ή ίσως, για κάποιο λόγο, το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί στον Internet Explorer! Ή ίσως τα πράγματα δεν είναι σωστά με το Windows Media Center και χρειάζετε να διορθώσετε τη βάση δεδομένων. Προβλήματα με τα Sticky notes; Ή, ίσως, μετά από μια επίθεση κακόβουλου λογισμικού, διαπιστώστε ότι ο task manager ή η κονσόλα εντολών ή ο επεξεργαστής μητρώου έχουν απενεργοποιηθεί.

Διόρθωση για αυτά και πολλά άλλα κοινά προβλήματα των Windows μπορείτε να κάνετε με αυτό το πρόγραμμα  Η επίλυση 50 προβλημάτων των Windows έχουν κατηγοριοποιηθεί σε 5 καρτέλες, όπως η Εξερεύνηση των Windows, το Διαδίκτυο και η Συνδεσιμότητα, το Windows Media Center, όπως και να διορθώσετε προβλήματα του microsoft Store.

και διάφορες πρόσθετες επιδιορθώσεις.
50 προβλήματα ... 1 λύση ...  Το FixWin είναι ο γιατρός των Windows, και διαθέτει όλα όσα περιμένατε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή:  

Συνιστώ να εκτελέσετε πρώτα το βοηθητικό πρόγραμμα "Έλεγχος αρχείων συστήματος" (System File Checker). Το κουμπί που παρέχεται στη σελίδα υποδοχής θα εκτελέσει το sfc / scannow και θα ελέγξει και θα αντικαταστήσει οποιοδήποτε κατεστραμμένο αρχείο συστήματος. Αναμένεται να διαρκέσει 5 έως 10 λεπτά. Εάν σας ζητηθεί, κάντε επανεκκίνηση.

Στη συνέχεια, επιμένω στη δημιουργία ενός σημείου επανεκκίνησης του συστήματος με το κουμπάκι που υπάρχει, (Create Restore Point) πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή . Αν χρειαστεί, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε πίσω στο σημείο επαναφοράς. Αφού κάνετε αυτό, εφαρμόστε μια διόρθωση κάθε φορά και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Ελέγξτε αν τα πράγματα είναι εντάξει και συνεχίστε ή κάντε επαναφορά.

Download


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη