Πως να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τα κέρδη σας με το περιεχομενο. (5 τρόποι)

Πως να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τα κέρδη σας με το περιεχομεν

Γνωρίζετε πόσο ζωτικής σημασίας είναι το περιεχόμενο για τον ιστοτοπό σας; Στην πραγματικότητα, το περιεχόμενο μπορεί να ανεβάσει την επισκεψιμοτητά σας και τα κέρδη σας από οτιδήποτε άλλο.

Ακολουθεί μια λίστα με 5 βασικούς τρόπους με τους οποίους το περιεχόμενο μπορεί να βοηθήσει στην επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, των συνδρομητών και των πελατών σας ξεκινώντας σήμερα! ...

1. Ενισχύστε την κατάταξη στη μηχανς αναζήτησής σας και την καθημερινή καταμέτρηση των επισκεπτών, δημοσιεύοντας πλούσια άρθρα με λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, εάν η επιχείρησή σας περιλαμβάνει την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ, η δημοσίευση σχετικών άρθρων με το μάρκετινγκ  θα προσελκύσει απεριόριστους υποψήφιους πελάτες σε καθημερινή βάση!

2. Δημιουργήστε διπλάσιο ή και τριπλάσιο αριθμό επισκεπτών απλώς προσφέροντας περιεχόμενο ως μπόνους με αντάλαγμα την εγγραφή στην ιστοσελίδα σας. Οι άνθρωποι αγαπούν τα freebies, οπότε δώστε τους αυτό που θέλουν και παρακολουθήστε καθώς τα αποτελέσματά σας αυξάνονται!

3. Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία αυτόματης ανταπόκρισης για να αυτοματοποιήσετε την παράδοση του εκπαιδευτικού σας υλικού (όπως ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 5 μερών που διανέμεται σε διάστημα 5 ημερών).
Μια σειρά μαθημάτων είναι άριστες προσφορές μπόνους για τους συνδρομητές σας αλλα και για τους μελλοντικούς επισκέπτες.

4. Ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για μια επιτυχημένη επιχείρηση στο διαδίκτυο δεν είναι να έχετε απλώς μια λίστα με email των συνδρομητών σας ... Πρόκειται για την οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνδρομητές σας.

Με την αποστολή ενημερωτικών άρθρων στη λίστα σας σε τακτική βάση, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνδρομητών σας με την πάροδο του χρόνου. Ως αποτέλεσμα, οι συνδρομητές σας θα είναι σε εγρήγορση για να επωφεληθούν από τα "πληρωμένα" προϊόντα και τις προσφορές υπηρεσιών σας.

Βεβαιωθείτε ότι ποτέ δε θα προσφέρεται κάτι ανούσιο ή μια κακής ποιοότητας υπηρεσία μόνο και μόνο για να βγάλετε γρήγορα χρηματα. Αυτό θα καταστρέψει τη φήμη σας.

Εάν υπάρχει κάτι "σταθερό" στο μάρκετινγκ είναι το εξής: Μια καλή λίστα συνδρομητών είναι τόσο καλή όσο τα χρήματα στην τράπεζα. Γράψτε αυτό κάπου και μη το ξεχάσετε ποτέ!

5. Ένας άλλος άριστος τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας είναι η υποβολή έτοιμων άρθρων σε ιστότοπους με περιεχόμενο σας συνοδευμένο απο το βιογραφικό σας (3 -5 σειρές και λινκ προς το site σας).

Όταν προσφέρετε τα άρθρα σας για αναδημοσίευση, βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τον όρο να συνοδευέται από το βιογραφικό σας και ενεργό link προς την ιστοσελίδα σας.

 Απλώς φανταστείτε ότι το άρθρο σας αποστέλλεται σε βάση συνδρομητών 100.000 ατόμων - πολλοί από τους οποίους θα διαβάσουν το βιογραφικό σας και θα κάνουν κλικ στο URL σας για να μάθουν περισσότερα.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη