Πως να κανουμε αναβαθμιση σε windows 10 δωρεαν.

Τα window 10 ηταν δωρεαν για οσους προλαβαν και εκαναν την αναβαθμιση μεχρι τις 30 Ιουλιου του 2016.
H microsoft ομως δεν εχει κλεισει την πορτα σε αυτους που θελουν να κατεβασουν τα windows 10 δωρεαν και να αναβαθμισουν τον υπολογιστης τους.

Για να κατεβασετε τα windows 10 χωρις πληρωμη, αρκει να εχετε τα windows 7 ή 8 και θα πρεπει να χρησιμοποιειται τις βοηθητικες λειτουργιες, οι οποιες ειναι το πληκτρολογιο οθονης ο μεγενθυτικος φακος και ο αφηγητης.
Στην ουσια ειναι ενα κολπο ωστε να συνεχιστει η προσφορα και ολοι να βαλουν τo νεο λειτουργικο.

Τα αρχεια σας δε θα πειραχτουν καθολου και θα ειναι στο ιδιο σημειο που τα αφησατε. Μπορειτε αν δεν σας αρεσει το καινουριο λειτουργικο να ξαναγυρισετε παλι στο παλιο με το πατημα ενος κουμπιου.

δειτε κι αυτα:
Ληψη windows 10 δωρεαν

Πως κανουμε ληψη των windows 10;


Για να τα κατεβασουμε πρεπει να μεταβουμε στη microsoft πατωντας εδω και να κανουμε κλικ κατω κατω εκει που λεει upgrade.

αναβαθμιση σε windows 10


 Αυτοματα θα αρχισει να κατεβαινει ο βοηθος αναβαθμισης σε windows 10. Ειναι μολις 5.5 Mb και μολις κατεβει κανουμε διπλο κλικ πανω του. Θα μας ζητησει να συμφωνησουμε με τους ορους τελικου χρηστη οποτε παταμε στο αποδοχη.

αναβαθμιση σε windows 10

 Θα γινει ενας τυπικος ελεγχος στις δυνατοτητες του υπολογιστη μας για να ειναι σιγουρο πως μπορει να τρεξει τα windows 10 και αν ειναι ολα ενταξει μπορουμε να κανουμε κλικ στο επομενο ωστε να ξεκινησουμε να λαμβανουμε την αναβαθμιση.
   Περιμενουμε μεχρι να τελειωσει η ληψη και αν θελουμε συνεχιζουμε τις εργασιες μας ελαχιστοποιωντας το παραθυρο στη γραμμη εργασιων.

Εγκατασταση των windows 10


Η εγκατασταση θα γινει αυτοματα μαζι με την ληψη οποτε δε χρειαζεται να ανυσηχουμε για κατι. Ειναι πολυ απλη, ομως ολη η διαδικασια θα παρει περιπου μια μιση ωρα.

δειτε κι αυτο
Εγκατασταση Windows με στικακι.

αναβαθμιση σε windows 10
Μολις τελειωσει η εγκατασταση θα γινει απλα η ρυθμιση των συσκευων μας και θα μπορεσουμε να εισελθουμε κατευθειαν στο νεο μας λειτουργικο.

Επαναφορα Υπολογιστη σε προηγουμενα Windows.


Αν θελουμε μπορουμε να επιστρεψουμε στο παλιο μας λειτουργικο μεσα σε 10 μερες πηγαινωντας ρυθμισεις - ενημερωση και ασφαλεια - αποκατασταση.

αναβαθμιση σε windows 10


Στο σημειο που λεει επιστροφη στα windows 8.1 κανουμε κλικ στο γρηγορα αποτελεσματα και σε λιγο θα εχουμε παλι τα παλια windows.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη