Κατεβασμα windows δωρεαν απο τη microsoft

H microsoft μας δεινει τη δυνατοτητα για κατεβασμα των windows δωρεαν απο το σαιτ της και να τα εγκαταστησουμε στον υπολογιστη μας. χωρις να χρειαζονται καποια ενεργοποιηση.
   Αυτο το κανει για να δοκιμασουμε το καινουριο project και αν θελουμε μετα απο 90 μερες να τα αγορασουμε και να τα εγκαταστησουμε στο pc μας.
   Μπορουμε να τα κρατησουμε 90 μερες αλλα μετα θα πρεπει να τα αγορασουμε η να μεταβουμε παλι στα παλια windows που ειχαμε.
  Ενδεικτικα μπορουμε να κατεβασουμε τα


 7 Enterprise Evaluations
 8 Enterprise Evaluations
 8.1 Enterprise Evaluations 

Προστεθηκε και το Windows 10 Enterprise Technical Preview Evaluations το οποιο μας επιτρεπει να δοκιμασουμε το λειτουργικο πριν κυκλοφορησει. Υποψιν πως δεν ειναι ολοκληρωμενο και ισως να υπαρχουν προβληματα αναγνωρισης συσκευων. Μπορειτε να το κανετε download και να το εγκαταστησετε σε καποιο αλλο δισκο αν εχετε φυσικα χωρις να πειραξετε την εκδοση που χρησιμοποιειται.


Κατεβασμα windows δωρεαν απο τη microsoft


Πρωτα πρεπει να παμε στη microsoft πατωντας εδω
και να διαλεξουμε τη διανομη που θελουμε δηλαδη ενα απο τα παραπανω 3.
Θα μας ζητηθει να φτιαξουμε ενα λογαριασμο για να μπορεσουμε να τα κατεβασουμε οποτε παταμε register to continue
Κατεβασμα windows δωρεαν
αν εχουμε ενα λογαριασμο hotmail η windowslive η outlook τοτε κανουμε εισοδο με τα στοιχεια μας και ειμαστε οκ. αν δεν εχουμε πρεπει να φτιαξουμε εναν καινουριο.

Δειτε κι αυτο:
ανοιγμα λογαριασμου gmail

κανουμε login και μας εμφανιζεται η παρακατω φορμα για να συμπληρωσουμε καποια στοιχεια

κατεβασμα windows

Στη πρωτη επιλογη μας ρωταει γιατι θελουμε να κανουμε κατεβασμα των windows εγω επελεξα το πρωτο evaluate windows 8.1 enterprize
Στην δευτερη επιλογη μας ρωταει ποια windows χρησιμοποιουμε αυτη τη στιγμη
Στη τριτη αν θελουμε να κανουμε κατεβασμα τα 32 bit η τα 64 bit αναλογα με τον επεξεργαστη που εχουμε
Στην επομενη ρωταει τη χωρα μας επιλεγουμε Greece εκτος και αν μενουμε  αλλου
Στη επομενη επιλεγουμε με τι τροπο θα επικοινωνησουν μαζι μας με email δηλαδη επιλεγουμε text
Στην τελευταια επιλογη βαζουμε other και παταμε continue

στην επομενη φορμα μας ζηταει να επιλεξουμε γλωσσα και επιλεγουμε English εκτος κι αν ξερετε καμια αλλη καλυτερα. και πατα με continue.

Κατεβασμα windows δωρεαν
Δειτε: Ελληνικη γλωσσα στα windows

Μετα μας ζηταει να κατεβασουμε πρωτα τον download manager της microsoft για να μπορεσουμε να κανουμε κατεβασμα των γουιντοους και παταμε εκει που λεει download the installer

Κατεβασμα windows δωρεαν

επιλεγουμε αποθηκευση και  μετα τον ανοιγουμε με διπλο κλικ για να γινει η εγκατασταση του
επιλεγουμε i agree και παταμε next
Κατεβασμα windows δωρεαν

Mολις τελειωσει η εγκατασταση του μπορει να μας βγει το τειχος προστασιας και επιλεγουμε να επιτρεπεται. Αμεσως μετα μας ρωταει που θα αποθηκευσουμε το iso και να δωσουμε ενα ονομα.
Παταμε Αποθηκευση και τα windows εχουν αρχισει να κατεβαινουν και μπορουμε να δουμε την προοδο στο πανω μερος της σελιδας της microsoft στη μαυρη μπαρα.
Κατεβασμα windows δωρεαν

Επειδη ειναι αρκετα μεγαλο αρχειο θα αργησουν να κατεβουν αν θελουμε μπορουμε να σταματησουμε το κατεβασμα των windows και να το συνεχισουμε καποια αλλη στιγμη επισκεπτωντας παλι την παραπανω σελιδα. Μολις το iso των γουιντος κατεβει μπορουμε να το γραψουμε σε ενα usb ακολουθωντας αυτην την αναρτηση μου  εγκατασταση windows απο usb.

Κατεβασμα windows απο torrent

Πρωτα απο ολα το κατεβασμα των παραθυρων απο διαφορα τορεντ ειναι παρανομο ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καθαρα. Δηλαδη ειναι φορτωμενα με διαφορα malware, rootkits και ιους που μεχρι και τα συγχρονα  antivirus δεν μπορουν να αναγνωρισουν. Γιαυτο το λογο μακρυαααα.


Ελπιζω να σας βοηθησα αν χρειαστειτε κατι αφηστε μου ενα σχολιο η στειλτε μου email μεσω επiκoινωνιας

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη