Προσφερω εργασια απο το σπιτι

εργασια απο το σπιτι


Εαν εχετε ορεξη για γραψιμο και εργασια, αν δεν εχετε καταφερει μεχρι τωρα να βγαλετε καποια χρηματα μπορω να σας προσφερω εργασια απο το σπιτι. Προσωπικα θελω να μεγαλωσω την επισκεψιμοτητα του blog μου και γι'αυτο προσφερω δουλεια μεσω του ιντερνετ σε ατομα που θα με βοηθησουν να το καταφερω.

Ειναι ενα δοκιμαστικο σταδιο του blog βεβαια αν δω πως υπαρχει ενδιαφερον απο τον κοσμο για αυτα που γραφεται τοτε θα συνεχιστει για αρκετο καιρο.

Τι θελω απο εσας και πως θα πληρωνεστε.

Αν εχετε ορεξη για γραψιμο ειναι ευκαιρια να βγαλετε ενα μεροκαματο παραπανω.
Θελω να μου στελνετε γνησια αρθρα τα οποια θα γραψετε μονοι σας οδηγους και πληροφοριες για θεματα που αφορουν αυτο εδω το blog. Οχι μεταφρασεις απο google translate και τα λοιπα.

Με τι ασχολειτε αυτο το blog. 
Οδηγους για windows - linux
Οδηγους για blogger.
Τεχνολογικους οδηγους.

Ισως καποια στιγμη προσθεσω και αλλες τεχνολογικες κατηγοριες τις οποιες μπορειτε και εσεις να προτεινετε αν εχετε καποια κλιση σε αυτες.

Οπως ανεφερα και παραπανω θελω γνησια αρθρα τουλαχιστον 500 λεξεων το καθενα με εικονες.
Για καθε αρθρο των 500 λεξεων και πανω θα περνετε 3 ευρω για αρχη ειμαι κι εγω φτωχος τι να κανουμε αλλα σιγα σιγα θα ανεβει η τιμη. Οι καλυτεροι αρθρογραφοι θα προστεθουν σαν συντονιστες του blog και θα πληρωνονται αναλογα τα αρθρα που γραφουν. 

Βεβαια μπορειτε να μου στειλετε και αλλα αρθρα με λιγοτερες λεξεις τα οποια θα πληρωνονται λιγοτερο.

Προσοχη δεν θελω να ειναι αντιγραφες. Καθε αρθρο θα ελενχεται και αν το αναρτω τοτε μονο θα πληρωνεστε.

Βεβαια για να ανεβει το blog αυτο εξαρταται κατα πολυ απο εσας κατα ποσο μοιραζεσται τις αναρτησεις στα κοινωνικα δικτυα google, facebook, twiter.

Θα πληρωνεστε επιτοπου μεσω paypal αν οχι επιτοπου την επομενη μερα.
Οσοι δεν εχετε paypal τοτε καθε δυο βδομαδες σε λογαριασμο στην τραπεζα σας. Μην φοβαστε δε θα χασετε τα χρηματα σας αλλα δεν θελω να ειστε και ανυπομονοι.

Οποιος ενδιαφερεται  για εργασια απο το σπιτι ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω της εποικινωνιας του blog η ας αφησει ενα σχολιο για να του απαντησω σε διαφορες ερωτησεις τις οποιες μπορει να εχει και να του δωσω περεταιρω οδηγιες. 

Για την αυξηση της επισκεψιμοτητας προτεινω να μοιραστειτε αυτο το αρθρο με τους φιλους σας στα κοινωνικα δικτυα.

Ευχαριστω Γρηγορης

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη