Παιχνιδια android και εφαρμογες στα windows

Αυτος ο οδηγος ειναι για το πως μπορουμε να κατεβασουμε και να εγκαταστησουμε δωρεαν παιχνιδια android στα windows και βεβαιως εφαρμογες.

Με τον παρακατω τροπο θα εχουμε ενα πληρες λειτουργικο android συστημα που θα τρεχει μεσα απο τα windows και θα μπορουμε να παιξουμε τα παιχνιδια των android στο pc μας.

Για να το καταφερουμε αυτο θα πρεπει να κατεβασουμε απο το bluestacks.com προγραμμα πατωντας στο κουμπακι download και να το εγκαταστησουμε. Το προγραμμα δε θα παρει πολυ να κατεβει αφου ειναι μολις 13 mb.

Το bluestacks τρεχει αρκετα γρηγορα και σε παλιους υπολογιστες - laptop αλλα υπαρχει περιπτωση καποια καινουρια παιχνιδια να μην μπορει να τα παιζει λογω καρτας γραφικων αν ειναι αρκετα παλια. Παραδειγματος χαρη κατεβασα το γνωστο brothers in arms 3 και δεν μπορει να το ξεκινησει διοτι κι εγω εχω παλιο pc.

Δειτε:  Πως να χακαρω παιχνιδια android




Παιχνιδια android

αφου κατεβει κανουμε κλικ στο αρχειο exe για να γινει η εγκατασταση.
Μολις τελειωσει το ανοιγουμε και εμφανιζονται μπροστα μας οι εφαρμογες ενος tablet που τρεχει android. Θα μπορουμε να συνδεθουμε στο google play και να κατεβασουμε το αγαπημενο μας παιχνιδι και να το παιξουμε στον υπολογιστη μας.

παιχνιδια-android

Απο το search αριστερα μπορουμε να κανουμε αναζητηση οποιοδηποτε παιχνιδι ή εφαρμογη θελουμε στο google play πατωντας και γραφωντας το ονομα του και πατωντας enter.

παιχνιδια android

Για να μπορεσουμε να κατεβασουμε ομως θα πρεπει να φτιαξουμε ενα email στο gmail. Δειτε τον οδηγο  δημιουργια gmail Αν δεν εχετε ηδη ενα. 
Αυτοματα ανοιγει η σελιδα με το παιχνιδι που θελουμε και απο εκει μπορουμε να το κατεβασουμε και να το κανουμε εγκατασταση.

παιχνιδια android

paixnidia android

Παταμε εγκατασταση και περιμενουμε το παιχνιδι να κατεβει και να εγκτασταθει αυτοματα στον υπολογιστη μας. Αμεσως μετα θα ειναι στο αρχικο μενου των android και θα μπορουμε να το παιξουμε. Στα windows 8.1 που εχω εγω το παιχνιδι υπαρχει και στην εναρξη των windows. 

Γενικα οποια εφαρμογη η παιχνιδι θελουμε θα υπαρχει και στο μενου των windows και θα μπορουμε να το ξεκινησουμε και απο εκει.
Καλο παιχνιδι και αν εχετε καποιο προβλημα αφηστε ενα σχολιο και αν μπορω θα σας βοηθησω.


1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη