Επιλογη ετικετων στο blog μας για να μπορεσουμε να βγαλουμε χρηματα

Επιλογη ετικετων στο blog μας για να μπορεσουμε να βγαλουμε χρηματα

Για σας και παλι. Αυτη ειναι η συνεχεια του αρθρου πως να βγαλω λεφτα στο internet απο το blog μου.

Εμαστε στο σημειο που εχουμε επιλεξει τη λεξη κλειδι ωστε να ονομασουμε το ιστολογιο μας.
Εχουμε επιλεξει π.χ τη λεξη ασφαλειες. Η οποια εχει υψηλο cpc και υψηλο ανταγωνισμο. Αρα το λινκ για το ιστολογιο μας θα ειναι καπως ετσι asfaleies.gr η myasfaleies.gr η καποιο αλλοι προσθετο για να μπορεσουμε να βρουμε ενα διαθεσιμο domain.

Τωρα οι ετικετες που θα βαζουμε στις αναρτησεις μας πρεπει να ειναι σχετικες με το περιεχομενο του ιστολογιου μας. Δηλαδη δε μπορει το ιστολογιο μας να εχει ονομασια ασφαλειες και εμεις να εχουμε ετικετες για ποδηλατα. Θα πρεπει να παμε στο google adwords παλι και να επιλεξουμε καποιες ετικεςτες οι οποιες να ειναι σχετικες και με την ονομασια και να εχουν και αυτες υψηλο cpc και ανταγωνισμο.

Για το παραπανω παραδειγμα δυο ετικετες οι οποιες ειναι παρα πολυ καλες και εχουνε αμεση σχεση με το θεμα ασφαλειες ειναι ασφαλειες σπιτιων και ασφαλειες αυτοκινητων. Τωρα οποιος θα παταει σε αυτην την ετικετα οι διαφημισεις που θα του εμφανιζονται θα εχουνε σχεση με τις ασφαλειες. Ενω αν ειχαμε βαλει μια ασχετη ετικετα θα του εμφανιζοταν διαφιμηση ασχετη  με χαμηλο cpc.

Ολα τα παραπανω ειναι απλα παραδειγματα. Εμεις αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να επιλεξουμε μια λεξη η οποια να εχει οπως ειπαμε υψηλο cpc, υψηλο ανταγωνισμο και αρκετη επισκεψημοτητα. Μια τετοια λεξη ειναι η λεξη antivirus.

Αν βεβαια τωρα εχετε καποιο blog ετοιμο και δεν εχετε επιλεξει καποιο ονομα με υψηλο cpc και ανταγωνισμο δε χαθηκε ο κοσμος. Μπορειτε να κανετε αναρτησεις και η ετικετα που θα βαζετε να εχει υψηλο cpc.

Ελπιζω απο τα παραπανω να πηρατε μια ιδεα πως μπορουμε να εχουμε τα μεγιστα κερδη απο το adsense.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη