VLC: Ο Καλυτερος Δωρεαν Media Player Για Windows Και Linux

VLC ο καλυτερος player για gia windows και linux
Καλύτερος Media Player


Το VLC Media Player είναι εξαιρετικά δημοφιλές για πολλούς λόγους - είναι εντελώς δωρεάν, υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές αρχείων χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε επιπλέον κωδικοποιητές, να βελτιστοποιήσετε την αναπαραγωγή βίντεο και ήχου. Υποστηρίζει streaming και μπορείτε να κάνετε ότι φανταστείτε με plugins τα οποία θα κατεβάσετε.

VLC Media Player

Κατεβάστε εδώ: VLC Media Player

Προγραμματιστής: VLC Foundation

Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux, iOS, Android

Έκδοση: 2.2

Το VLC Media Player υποστηρίζει streaming MPEG και DivX και μπορεί να αναπαράγει βίντεο πριν το κατεβάσετε, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε την αρχή μιας ταινίας και στη συνέχεια να αποφασίσετε εάν αξίζει να κάνετε πλήρη λήψη. Μπορείτε επίσης να αναπαραγάγετε τα αρχεία ZIP χωρίς να χρειάζεται να τα αποσυμπιέετε.. Αν το βίντεο έχει χαμηλό ήχο, μπορείτε να αυξήσετε την ένταση έως και 200% μετά την λήψη.


Το VLC Media Player μπορεί επίσης να ψάξει για εξώφυλλα άλμπουμ.Ακόμα μπορείτε να αναπαράγετε πολλά βίντεο το ενα μετά το άλλο αυτόματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε κατεβάσει μια ταινία σε πολλά μέρη ή απλά θέλετε να παρακολουθήσετε αρκετά μικρότερα βίντεο.

Εμπειρία χρήστη

Το VLC μπορεί να παίξει τα πάντα. Προσπαθείτε να ανοίξετε ένα βίντεο που έχει μορφή που δεν υποστηρίζουν τα Windows ή Mac;
Χρειάζεται να ακούτε μουσική σε μια μορφή που έχει ξεχαστει, αλλά δεν έχετε κάποιον media player που να την υποστηρίζει; VLC. Χρειάζεστε ένα αξιοπρεπές DVD player για Windows; VLC. Χρειάζεστε ... νομίζω πιάσατε το νόημα

Το VLC Media Player διαθέτει πολλά εργαλεία για την προσαρμογή της αναπαραγωγής βίντεο και ήχου, μπορεί να παίξει μορφές που κανείς δεν αναφέρει εδώ και χρόνια, είναι απίστευτα γρήγορο και κάνει τα πάντα χωρίς spyware, διαφημίσεις ή οτιδήποτε άλλο περιττό.

Η τυπική διεπαφή του δεν είναι τόσο κομψή όσο άλλων media player και δεν κάνει τα tagging τόσο απλά όσο κάποια άλλα εργαλεία (ειδικά το MusicBee), αλλά το VLC είναι υπέροχο και αρκετά καλό για να γίνει ο κύριος αναπαραγωγέας. βίντεο και ήχου.

Oi μεγάλοι του ανταγωνιστές είναι το Kodi, ο GOM Player και το MediaMonkey.

Στα ubuntu το κατεβάζετε αυτόματα από το κέντρο λογισμικού η αλλιώς από το τερματικό με την εντολή sudo apt-get install vlc

Στην ανάρτηση μου πως να κατεβάσω βίντεο από το youtube υπάρχει και σχετικός οδηγός 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη