5 seo tips για το blog μας


Γεια σας μετα απο καιρο ειπα να γραψω ενα αρθρο για αυτο το πολυσηζητημενο seo (search engine optimization).


seo tips


Τι Είναι το Seo;

 σεο ειναι καποιες συγκεκριμενες διαδικασιες που κανουμε για να βελτιστοποιησουμε μια ιστοσελιδα στα ματια των μηχανων αναζητησης. Αποτελειτε απο πολα μερη και θα προσπαθησω να σας εξηγησω τα ποιο σημαντικα απο αυτα.



Πως κάνουμε σωστό Seo.

1)Το κυριοτερο κατα τη  γνωμη μου seo tip το εχουμε εμεις οι ιδιοι και ειναι ευκολο να το εφαρμοσουμε αρκει να εχουμε ορεξη για γραψιμο. Γραφωντας αρθρα δικα μας γνησια που δεν υπαρχουν αλλου και οχι αντιγραφες η google και αλλες μηχανες αναζητησης μας ανταμοιβουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο ανεβαζωντας την ιστοσελιδα μας στην αναζητηση.

seo tips


2)η χρηση των metatags. Βαζωντας metatags στην ιστοσελιδα μας και στα αρθρα μας ξεχωριστα ενημερωνουμε τις μηχανες αναζητησης με τι εχει σχεση η ιστοσελιδα μας ή για πιο θεμα μιλαει το αρθρο μας. Με αυτο τον τροπο ειναι ποιο ευκολο να μας βρουν στην αναζητηση και να ανεβει η επισκεψιμοτητα του ιστοτοπου μας.

seo tips




3)βελτιστοποιηση του τιτλου των αρθρων μας
με αυτο το κολπο μενουν ακαιραιοι οι τιτλοι μας στην αναζητηση και  εμφανιζονται παντα ολοκληροι.

4)Πεντε tips για να κανουμε τις φωτο μας πιο φιλικες στις μηχανες αναζητησης
βαζωντας εικονες στα αρθρα μας και ονομαζωντας τες με τις λεξεις κλειδια του αρθρου μας ανεβαινουμε στην αναζητηση εικονων αρα αποκταμε περισσοτερη  επισκεψιμοτητα. Πρεπει οπωσδηποτε να ονομαζουμε τις φωτογραφιες μας αλλιως ειναι κατα μας στο seo

seo tips



5)Βαζουμε λεξεις κλειδια στα λινκς μας
Γραφωντας ενα αρθρο πριν το δημοσιευσουμε πρεπει να βαλουμε τις λεξεις κλειδια μας στο λινκ μας.Ετσι η Google θα δωσει μεγαλυτερη βαση στο αρθρο μας


seo tips



Αυτα τα 5 seo tips θα βοηθησουν την ιστοσελιδα μας να ανεβει στην αναζητηση αρα και στην επισκεψιμοτητα.
Καλη επιτυχια και μη ξεχνατε δε θελει κοπο θελει τροπο!!

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη