CapCut επεξεργασία βίντεο ευκολα και γρήγορα

CapCut επεξεργασία βίντεο

 



Το CapCut για PC είναι μια εύχρηστη δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που αρχικά κυκλοφόρησε μόνο για Android και τώρα είναι επίσης διαθέσιμη σε υπολογιστή με Windows. Δημιουργία βίντεο με ευέλικτο μοντάζ, εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη και μια τεράστια βιβλιοθήκη αποθεμάτων.

Με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και τη δυνατότητα να μετατρέψει τα συνηθισμένα βίντεο σε εντυπωσιακές παρουσιάσεις, αυτή η ελαφριά εφαρμογή μπορεί εύκολα να γίνει το κύριο εργαλείο βελτίωσης βίντεο για κάθε χρήστη.

Το CapCut  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από εντελώς αρχάριους, καθώς και για προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας. Παραδοσιακά εργαλεία όπως η αλλαγή μεγέθους, η περικοπή και η προσαρμογή αρχείων βίντεο είναι μόνο λίγες από τις  δυνατότητες αυτής της εφαρμογής.


Με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού,μπορείτε να προσθέσετε μια απίστευτη σειρά από  εφέ, αυτοκόλλητα, φωτογραφίες και βίντεο με τη βοήθεια προκαθορισμένων θεμάτων. Μπορείτε να βάλετε νέους ήχους και μουσική, να επαναχρωματίσετε τα βίντεο με δεκάδες μοντέρνα φίλτρα και, το πιο εντυπωσιακό, να εντοπίσει στοιχεία που εμφανίζονται στην οθόνη, να τα απομονώσει από το περιβάλλον τους και να προσθέσει εντελώς διαφορετικό φόντο γύρω τους!


Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα στο CapCut Video Editor χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να μάθει περίπλοκες τεχνικές για την επεξεργασία βίντεο. Αντ' αυτού, μπορεί απλώς να φορτώσει ένα βίντεο και να αρχίσει να πειραματίζεται με εύχρηστα εργαλεία που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως το βίντεο με λίγα κλικ.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη