Πως να προσθεσουμε και δευτερο διαχειριστη στο blog μας

Σε πολλα blog συχνα συνανταμε πανω απο ενα συντακτη η διαχειριστη και ο λογος δεν αλλος απο το να γραφουν καθημερινα περισσοτερα αρθρα για να εχουν περισσοτερες επισκεψεις. Οσα ποιο πολλα αρθρα γραφετε καθημερινα τοσους ποιο πολλους επισκεπτες θα εχετε ειτε απο τα social media ειτε απο τη αναζητηση.

Στον blogger ειναι πολυ απλο να μπει δευτερος συντακτης και μπορειτε και εσεις να το καταφερετε ακολουθωντας τις παρακατω οδηγιες.

Προσθηκη δευτερου συντακτη στον blogger.


Κανουμε λοιπον συνδεση στο blog που θελουμε να προσθεσουμε δευτερο διαχειριστη η συντακτη και παμε στις βασικες ρυθμισεις. Απο εκει αν κατεβουμε στο τελος της σελιδας θα δουμε τη λεξη ΑΔΕΙΕΣ και λιγο πιο διπλα προσθηκη συντακτων. Αν κανουμε κλικ εκει τοτε μας ανοιγει ενα κουτακι το οποιο πρεπει να γραψουμε μεσα το e- mail του ατομου που θελουμε να κανουμε συντακτη.

Πως να προσθεσουμε και δευτερο διαχειριστη στο blog μας

Οπως βλεπετε και πιο πανω το μονο που μενει ειναι να πατησουμε στο πορτοκαλι κουμπακι και να στειλουμε προσκληση στο ατομο που θελουμε. 

Αυτος με τη σειρα του θα πρεπει να δεχτει τη προσκληση ωστε να προστεθει σαν συντακτης.
Αμεως κατω απο το ονομα το δικο μας θα εμφανιστει και το δικο του και απο εκει μπορουμε να επιλεξουμε αν θα μεινει απλα συντακτης η αν θα τον κανουμε διαχειριστη. Προσοχη αν κανουμε καποιο ατομο διαχειριστη τοτε θα μπορει και αυτος να μας διαγραψει απο διαχειριστες, με λιγα λογια μπορει να κανει το blog μας δικο του χωρις να μπορουμε να του κανουμε τιποτα απολυτως.

Με τον παραπανω τροπο αν θελουμε μπορουμε να μεταβιβασουμε το ιστολογιο μας σε ενα αλλο email.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη