Εγκατασταση προσθετων του Chrome στο Opera και Link

εγκατασταση opera


Ο Opera Web Browser ειναι ενας απο τους πιο καλους περιηγητες, γρηγορος (ισως ο πιο γρηγορος) αξιοπιστος και απολυτα ασφαλης οσων αναφορα τα προσωπικα μας δεδομενα. Οσοι μπαινουν στο internet μεσω του Opera ισως εχουν προσεξει πως υστερει στα προσθετα, δηλαδη δεν εχει οσα εχει ο Google Chrome. Σημερα λοιπον θα δουμε πως να εγκαταστησουμε τα προσθετα του Chrome στον Opera.

Αφου κατεβασετε τον Opera και τον εγκαταστησετε εγκαταστηστε το προσθετο το οποιο σας επιτρεπει να προσθεσετε ενα add on του chrome στον Opera πατωντας σε αυτο το λινκ https://goo.gl/ETt27.  Τωρα επισκεφτειτε το Chrome Web Store για να εγκαταστησετε οποιο προσθετο του chrome επιθυμειτε πατωντας το κουμπακι "προσθηκη στον Opera".

Τωρα αναλογα το προσθετο ισως παρετε το μυνημα το προσθετο εγκαταστηθηκε καντε κλικ στο κουμπακι για να το ενεργοποιησετε ή το προσθετο ειναι απο αγνωστη πηγη μεταβειτε στα προσθετα για να το ενεργοποιησετε. Αν συμβει αυτο πατηστε οκ και αυτοματα θα μεταβειτε στα προσθετα για να το ενεργοποιησετε.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη