Λεφτα στο internet μέσω bitcoin mining


Λεφτα στο internet μέσω bitcoin mining

Ένας καινουριος τρόπος για να βγάλουμε λεφτά από το ίντερνετ είναι και το bitcoin mining. Θα μου πεις τώρα το σκέφτηκες; Ναι γιατί τώρα ανακάλυψα τον πιο ευκολο τρόπο να βγάλω χρήματα χρήματα μέσω του mining χωρις να κάνω σχεδόν τίποτα.

Θα μου πεις πως; Πολύ εύκολα απλά κάνωντας τίποτα άλλο απο ότι κάνουμε καθημερινά σε ένα pc. Δηλαδή να είμαστε στο facebook ή να βλέπουμε ταινίες και γενικά να σερφάρουμε στο internet μέσα όμως από ενα συγκεκριμένο browser. Τον cryptotab browser ο οποίος είναι ακριβώς όπως ο google chrome, γρήγορος, αξιόπιστος και πάνω απο όλα κερδοφόρος.

Βέβαια δε μπορείς να βγάλεις και πολλά χρήματα με αυτό τον τρόπο αλλα τους καφέδες μπορείς να τους πληρώνεις, ούτως η άλλως δε κάνεις κάτι περισσότερο απο αυτά που κάνεις καθημερινά όπως είπα και πιο πάνω.


Δείτε κι αυτο
Pi network το νομισμα που γίνεται mining απο το κινητο.


Τι είναι ο Cryptotab και πως μπορω να κερδίσω λεφτά απο αυτόν.


Πρόκειται για ένα κανονικό πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, το οποίο σας βοηθά να κερδίζετε Bitcoin με τη δύναμη του υπολογιστή σας.

Χρησιμοποιεί τη συλλογική δύναμη όλων των χρηστών και μοιράζεται τα έσοδα μαζί τους. Χρειάζεστε και χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο κάθε μέρα ούτως ή άλλως. Έτσι, μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε και να κερδίσετε χρήματα με τη μορφή Bitcoin.

Είναι δύσκολο να πούμε πόσα ακριβώς χρήματα θα κερδίσετε απο το CryptoTab. Εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Αλλά πρέπει μόνο να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης μία φορά και μετά μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιντερνετ οπως πάντα. Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο σε κάθε περίπτωση. Λειτουργεί στα Mac και Windows και στα Android.

 Μπορείτε να κάνετε ανάληψη απευθείας σε ένα πορτοφόλι της επιλογής σας ανά πάσα στιγμή. Το ελάχιστο ποσό είναι πολύ χαμηλό και μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα. Εάν δεν έχετε ακόμα ένα πορτοφόλι Bitcoin, συνιστώ να περιμένετε το άρθρο μου με τα καλύτερα bitcoin wallets. Θα περιέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών Bitcoin και διάφορα παραδείγματα.

 Πλεονεκτήματα της χρήσης του CryptoTab

     Έχει ενσωματωμένο BTC "ορυχείο".
     Είναι έως και οκτώ φορές πιο αποτελεσματικό από τον Chrome.
     Το Crypto Tab αναπτύχθηκε με βάση το Chrome και μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα plugins του.
     Έχει ένα πρόγραμμα refferal 10 βημάτων. Προσκαλέστε τους φίλους σας να κερδίσουν επιπλέον Bitcoin.
     Το Browser Mining δεν είναι απάτη και είναι γνωστό για γρήγορες και αξιόπιστες πληρωμές.

Ο περηγητής CryptoTab είναι μια καλή λύση εξόρυξης. Προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν το Bitcoin Mining χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τίποτα άλλο εκτός απο το να σερφάρουν. Ακόμη και οι αρχάριοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό χωρίς προβλήματα. Φυσικά, δεν μπορείτε να περιμένετε πάρα πολλά χρήματα από αυτό το είδος εξόρυξης αλλά είναι δωρεάν και εύκολο. Όποιος χρησιμοποιεί το λογισμικό σε διάφορες συσκευές ταυτόχρονα και προσκαλεί επιπλέον τους φίλους (refferals) θα κερδίσει σαφώς περισσότερα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ και να το δοκιμάσετε

4 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη