Πως να στειλω και να παραλαβω Fax χωρις συσκευη και γραμμη δωρεαν

Σε αυτο το αρθρο θα δουμε ως μπορουμε να στειλουμε και να δεχτουμε fax online χωρις συσκευη μεσω του υπολογιστη και βεβαιως δωρεαν.

Η συσκευη λειτουργει με την τηλεφωνικη γραμμη μας οποτε οταν στελνουμε fax ειναι σα να κανουμε μια κληση στο αντιστοιχο νουμερο και η συσκευη που δεχεται απανταει αυτοματα. Ετσι το εγγραφο μεταφερεται απο την γραμμη μας στο αντιστοιχο νουμερο που το στελνουμε.

Αυτη η διαδικασια αποστολης φαξ εχει ανακαλυφθει πολυ πριν το ιντερνετ και θεωρειται αρχαια εφοσον θα πρεπει να πληκτρολογησουμε το κειμενο που θελουμε να το εκτυπωσπυμε να το σκαναρουμε με μηχανημα του φαξ και επειτα να το στειλουμε. 

Ομως εχουν ανακαλυφθει καποιες υπηρεσιεςμε τις οποιες μπορουμε να στειλουμε fax δωρεαν μεχρι 2 τη μερα η αν θελουμε περισσοτερα με μια μικρη χρεωση μπορουμε να στειλουμε οσα θελουμε.

https://www.myfax.com/free 

Αντιγραφουμε το παραπανω λινκ και το κανουμε επικκοληση στο περιηγητη μας και μας εμφανιζεται η παρακατω ιστοσελιδα.

Αποστολη φαξ online 1


Οπως βλεπεται δε χρειαζεται να κανουμε πολλα πραγαματα απλα να γραψουμε τα στοιχεια αποστολης να διαλεξουμε το εγγραφο που θελουμε και να πατησουμε το send fax. Που υπαρχει πιο κατω.

Αποστολη φαξ online 2


Αυτο ηταν το φαξ θα παει στον αριθμο της επιλογης μας. Για να μας στειλουν θα πρεπει να ππληρωσουμε σε αυτη την υπηρεσια καποια χρηματα μηνιαιος, αλλα υπαρχει και το RingCentral.com  με το οποιο προσφερει 45 μερες δοκιμαστικη περιοδο να το δουλεψουμε και να δουμε αν μας βολευει. Η επιλογη δικη σας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη