Προγραμμα ενσωματωσης υποτιτλων σε Avi και Mkv

Ειναι πολλες φορες που θελουμε να ενσωματωσουμε υπολτιτλους σε ενα αρχειο avi η mkv και δεν ξερουμε τον τροπο η δεν εχουμε το καταλληλο προγραμμα. Εδω σημερα θα δουμε πως μπορουμε να το κανουμε αυτο.

Ενσωματωση Υποτιτλων σε ταινια με το AVIAddXSubs


Πρωτα απο ολα πρεπει να κατεβασουμε το προγραμμα απο εδω και να το κανουμε αποσυμπιεση με το win rar πατωντας δεξι κλικ πανω του και επιλεγοντας αποσυμπιεση. Το aviaddxsubs ειναι πολυ μικρο σε μεγεθος μολις 800kb και ειναι portable δλδ δεν χρειαζεται εγκατασταση.

ενσωματωση υποτιτλων

Καλυτερα ειναι πριν του κανουμε αποσυμπιεση να εχουμε φτιαξει ενα νεο φακελο στην επιφανεια εργασιας μας και να το κανουμε αποσυμπιεση εκει.


ενσωματωση υποτιτλων

Αφου τελειωσει η αποσυμπιεση με διπλο κλικ ανοιγουμε το προγραμμα πατωντας στο AVIAddXSubs.exe.

ενσωματωση υποτιτλων


Η πρωτη εικονα που μας εμφανιζεται ειναι αυτη.
ενσωματωση υποτιτλων

Τωρα θα πρεπει να εχουμε ενα αρχειο avi και ενα αρχειο υποτιτλων srt, με ακριβως ιδιο ονομα σε ενα φακελο.Απο τις πρωτες 3 τελιτσες διαλεγουμε το αρχειο avi και παταμε start.

ενσωματωση υποτιτλων
Η ενσωματωση θα γινει παρα πολυ γρηγορα και θα μπορεσουμε να απολαυσουμε την ταινια μας στο dvd μας.

Αν θελουμε να κανουμε ενσωματωση υποτιτλων σε ταινια με καταληξη mkv τοτε απο την καρτελα configuration 1 θα πρεπει να επιλεξουμε idx/sub(avi,mkv,mp4)

ενσωματωση υποτιτλων

Στην καρτέλα ''Configuration 1'', σημαντικό ρόλο παίζει η τιμή του αριθμού στο πεδίο ''Vertical Position'', η οποία δηλώνει σε ποιο ύψος θα εμφανίζονται οι υπότιτλοι στην οθόνη της τηλεόρασής μας. Αν μετά την πρώτη δοκιμή αυτό δεν είναι το επιθυμητό, πραγματοποιούμε δοκιμές επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία αλλάζοντας την τιμή του αριθμού, ωσότου μείνουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Αλλωστε η ολη διαδικασια δεν διαρκει πανω απο 1 λεπτο.

3 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη