Διπλοτυπα αρχεια - Ευρεση και διαγραφη

διπλοτυπα αρχεια
Τα διπλοτυπα αρχεια πιανουν αρκετο χωρο στο σκληρο δισκο του υπολογιστη χωρις λογο αφου μπορουμε να τα βρουμε και να τα διαγραψουμε. Ιδιαιτερα οταν θελουμε να κανουμε backup και υπαρχουν αρκετα απο αυτα στο συστημα μας ειναι πιο χρονοβορο.

Σε αυτο τον οδηγο θα δουμε πως μπορουμε αφαιρεσουμε τα αρχεια με το δωρεαν προγραμμα dublicate files finder.

Διαγραφη διπλοτυπων αρχειων με το dublicate files finder

Καταρχην θα πρεπει να κατεβασουμε το προγραμμα μεσα απο το site του και να το εγκαταστησουμε στον υπολογιστη μας. Το προγραμμα ειναι καθαρο χωρις προσθετες εγκαταστασεις ξερετε οπως toolbars και αλλα και μπορειτε να το βρειτε εδω. Αφου κατεβει κανετε πανω του διπλο αριστερο κλικ και θα ανοιξει ο εγκαταστατης του προγραμματος. Αφου εγκατασταθει ανοιγουμε το προγραμμα μας.

Ευρεση διπλοτυπων αρχειων

Το dublicate file finder κανει πρωτα αναλυση στα αρχεια μας και αν βρει διπλοτυπα μετα κανει διαγραφη

Στο directory and name search parameters πρεπει να δηλωσουμε που θελουμε να το προγραμμα να ψαξει για διπλοτυπα αρχεια. Κανουμε κλικ στις 3 τελιτσες και επιλεγουμε το σκληρο μας δισκο.

διπλοτυπα αρχεια


Στα δεξια παταμε add και μετα go. Θα παρει αρκετη ωριτσα, αναλογα βεβαια κατα ποσο ειναι φορτωμενος ο υπολογιστης μας, και μετα θα τα συγκρινει ωστε να βρει τα διπλοτυπα. Ειναι απο τα γρηγορα προγραμματα του ειδους του αφου κανει συγκριση στο μεγεθος των αρχειων. και δεν καθυστερει με αλλες ενεργειες.

Αφαιρεση διπλοτυπων αρχειων

Αφου τελειωσει το scanarisma θα μας δειξει στην αναφορα του ποσα αρχεια εχει βρει σε πιο σημειο του υπολογιστη ειναι και το ονομα τους.

διαγραφη διπλοτυπων αρχειων

Αυτο που θα κανουμε εμεις τωρα ειναι ενα δεξι κλικ πανω σε οποια αρχεια θελουμε και να επιλεξουμε διαγραφη η ανοιγμα στο φακελο του. 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη